19 augusti 2008

19 Augusti

Idag var Lady varken bättre eller sämre i svullnaden orsakad av såret - och det är bra;) Allt som inte är sämre är bra.. Hästarna fick stå inne idag eftersom jag tagit hem en uppsättning regntäcken för tvätt och impregnering och uppsättning två var blöta sedan regnet igår. Lady hade på sig B-o-T med transportskyddet utanpå hela dagen. Otroligt smidigt att använda transportskydd istället för benlinda, förstår inte att man inte provat det tidigare..
Dagens ridtur blev 50/50 skritt och trav 5 km järnvägen t.o.r. Hasen (nya, höger bakben) värmde ur fint under ridturen. Över natten får hon ha samma som förra natten och denna dag, B-o-T innanför transportskydd. Lade på Dubbelliniment över själva leden, förutom vid såret.. Massage efter ridtur, märks att hon inte varit masserad på hela sommaren... Vänster rygg var relativt mjuk, men höger rygg, länd och rumpa var stumma.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Hoppas du har haft en trevlig sommar och att vi syns om någon vecka vid skolstarten =) Du kanske tom ska läsa handelsrätt också!
Hälsningar Tina från klassen

Kamilla sa...

Hej!
Japp, jag ska läsa handelsrätt, och nu på måndag ska jag göra omdugga - igen..

Anonym sa...

Ja men då syns vi imorgon då! Men jag var in på omtenta i fredags också för metoden... Har inte känts så roligt att börja nu när man har haft tentor innan :)