16 november 2009

16 November

Red samma bakväg förbi Svevia som i förrgår, men fortsatte Öhnvägen bortöver. Vände strax bortanför Ottossons. Fick tjafsa ganska mycket, för hon ville springa mer än hon fick. Fick kliva av på E45:an på hemvägen, för då var hon inte hanterbar, och inte blev det bättre av att det kom lastbilar och bilar om vartannat. Var svettig när vi kom hem efter 4 km ridning....både hon och jag, ska väl tilläggas...
Slut på Fibergi igen, har missat att det börjat sina, så ikväll fick de varsin näve. Får fara och köpa korn imorgonbitti, så de får nåt i magen, men det är inte bra för Cindie att kastbyta sådär...

3 kommentarer:

Camilla sa...

Det finns rätt fina vägar runt Öhn-vägen, kolla med Märeth, hon kan dem utan och innan. Du har ju också "kärleksstigen" att rida dit på så du slipper storvägen. Ja, det är den förbi Svevia. :)

Är ni klar med kofoten och häftpistolen?

Kamilla sa...

Haha, ja, man behöver bara rida en kort bit på E45:an och det borde gå bra, men ibland är även den snutten för lång. Kan inte säga att den kvinnan gjorde oss någon stor tjänst direkt..

Ja, man kan väl säga att vi är klara med häftpistolen och kofoten. Vi har hållit på dem lite eftersom vi måste göra om taket när vi får tag på plåt eller liknande, men det verkar ta tid. Jag ska bara fixa nya klamrar så kommer jag förbi med dem:)

Kamilla sa...

Menade alltså inte Märeth, utan hon med bilen.. :)